Tervetuloa!

Kiitos kiinnostuksestanne!

B&B Hiitolanjoki and Nature Healing Powerhouse tarjoaa edullista, mutta tasokasta majoitusta Hiitolanjoen rannalla Rautjärvellä. Kodikkaasti ja viihtyisästi sisustetut tilamme toimivat myös juhla-, kokous- ja koulutustiloina. Pihalla on muutamia sähkötolppia matkaparkille.

Meille on tärkeää vaalia karjalaista vieraanvaraisuutta ja palvella asiakkaamme yksilöllisesti. Paikallinen ruoka, luonto  ja kestävä kehitys näkyvät palveluissamme.

Paikalla on aiemmin toiminut rajavartioasema. Rajavyöhykkeestä kertovan kyltin voi nähdä joen vastarannalla. Toinen kyltti löytyy läheisestä kuusikosta. Joen partaalla sijaitsee äskettäin remontoitu hirsisauna, jonka löylyistä pääsee jokeen vilvoittelemaan. Joki virtaa vapaana läpi vuoden.

Kiinnostavan kohteesta tekee Hiitolanjoen ennallistaminen, joka alkaa elokuussa 2021 läheisen Kangaskosken osalta. Ennallistamistoimenpiteistä voit lukea lisää www.hiitolanjoki.fi 

Hiitolanjoen luontopolut ovat parin kilometrin päässä. Lahnasen kosken ja Ritakosken väliltä löytyvät opastauluin varustettu luontopolku, grillikatos ja lintutorni. Kangaskosken laavulle on vain n. 200m helppokulkuista väylää pitkin. 

Tapahtumamme löytyvät Tapahtumakalenteri sivulta.

Osoite meille on Kangaskoskentie 220, 56800 Rautjärvi

KYSY LISÄÄ!

welcome@bbhiitolanjoki.fi

p. (+358) 0449713950 tai 0503386201 (txt, WhatsApp)